Wat is mijn huis waard?

Direct een Waardecheck ontvangen.

Bekijk ook onze andere handige tools

Ons aanbod

Kerseboomgaard 26 Bunnik

Verkocht
€320.000 k.k.
  • Woonoppervlakte:94 m2
  • Inhoud: 393 m3
Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan een rustig en kindvriendelijk gelegen hofje in de kleinschalige woonwijk “De Kerseboomgaard” treft u deze tussenwoning aan. Door de unieke split -level indeling heeft deze woning een speels en open karakter. De woning beschikt over drie slaapkamers, badkamer met douche, riante keuken, een lichte en ruime woonkamer en een tuin gelegen op het oosten v.v. schuur en achterom. Deze onderhoudsvriendelijke woning heeft vrij uitzicht, is meegegaan met de tijd en het dak is voorzien van zonnepanelen. Tevens beschikt het huis over een aantrekkelijk aangelegde, groene en rijkbloeiende voor- en achtertuin met zitgelegenheid in zon of schaduw. Het buitenschilderwerk is in 2018 gedaan.

Ligging:
De woning is gelegen in het prachtige Kromme Rijngebied en nabij Amelisweerd en Rhijnauwen met diverse wandelmogelijkheden in de prachtige natuur. Het centrum (o.a. Albert Heijn, Kruidvat en Hema), scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten (o.a. golfbaan, voetbal, hockey en tennis) bevinden zich op loopafstand. Ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A12), vrij parkeren voor de deur, op vijf minuten loopafstand van NS-station Bunnik en enkele minuten van de bushalte. Op fietsafstand liggen de binnenstad van Utrecht (20 min), De Uithof (10 min), het UMC (10 min) en de gemeente Zeist (15 min).

Indeling:
Begane grond: entree, hal, meterkast, toegang tot woonkeuken d.m.v. een trap. Vanuit de hal is een slaapkamer, de badkamer v.v. douche, wastafel en aansluitpunten voor wasmachine en droger en het aparte toilet te bereiken.
De woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkeuken staat in verbinding met de woonkamer, welke via een trap vanuit de keuken bereikbaar is.
Vanuit de centrale hal kunt u met de trap naar de tweede en derde slaapkamer in het souterrain. Beiden hebben uitzicht op de achtertuin. In het souterrain is ook de berging waarin de CV-ketel en de omvormer van de zonnepanelen zijn gesitueerd.

Locatie

Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een e-mail info@draaijersmakelaardij.nl
Kom op bezoek Hoofdstraat 151 3971 KJ Driebergen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×