Wat is mijn huis waard?

Direct een Waardecheck ontvangen.

Bekijk ook onze andere handige tools

Onze reviews

Reviews

“Een vriendelijke, no-nonsense makelaar, die snel en adequaat handelt. Een hele prettige samenwerking met een goed het resultaat!”
Driebergen
“Dick was fantastic with the management of the sale of our house and made everything go so seamlessly. He took the stress out of the whole process, and made our sad departure from the Netherlands a little more bearable.”
Nieuwegein
“Het contact was vanaf het eerste moment prettig. Met gaandeweg in het proces zeer goede bereikbaarheid en snel en adequaat handelen. Goede kennis van de markt en de omgeving. Deskundig en duidelijk advies gekregen. Een prettige samenwerking met een mooi resultaat.”
Driebergen
“De samenwerking was gedurende de verkoop van ons huis heel prettig. Dick is betrouwbaar, pro actief. flexibel en altijd goed bereikbaar en denkt mee. Is goed op de hoogte van de lokale markt en zijn strategie heeft gewerkt dus aan ons heeft hij een heel tevreden klant. Ik zou hem zeker aanbevelen.”
Driebergen
“Het contact met Draaijers Makelaardij is zeer prettig verlopen. De korte lijntjes waardoor we constant waren aangesloten gaf veel vertrouwen. Afspraken worden nagekomen. Het enthousiasme waarmee we start zijn gegaan is constant gebleven. Draaijers Makelaardij willen wij zeker aanbevelen.”
Maarsbergen
“Wij hebben Draaijers Makelaardij als zeer prettig ervaren. Enthousiast en makkelijk benaderbaar. Goede afstemming met bezichtigen en denkt met je mee. Draaijers Makelaardij is een aanrader om met een goed gevoel je huis te verkopen.”
Maarsbergen
“Mr. Draaijers helped us a lot in the process of both, buying and selling. I found him very warm, honest and fair professional. I would certainly work with him again and recommend to just everyone. Especially in selling my apartment he achieved a smooth resolution of certain complications thanks to his very good people management skills. Also I really appreciate the stakeholder management, he keeps you updated and informed. I am happy with the choice of the agency and also results of it. :) :)”
Langbroek
“Draaiers Makelaardij, heeft me aangenaam verrast vooral door het persoonlijke inzoomen op mijn wensen om in mijn geval een appartement aan te kopen. Denken in mogelijkheden en ook nog eens daar helemaal voor klaar staan om dat te organiseren. Ik zou iedereen deze positieve expertise toewensen.”
Bunnik
“Ik heb onlangs samengewerkt met een geweldige aankoopmakelaar die persoonlijk, flexibel, behulpzaam, oprecht en hardwerkend is. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele makelaar. Allereerst was zijn persoonlijke benadering. Hij nam de tijd om mij te leren kennen en begrijpen wat ik zocht in een woning. Hij luisterde naar mijn wensen en zorgen. Wat ik vooral waardeerde was zijn oprechtheid en zijn 110% inzet. Hij stond altijd klaar en gaf me advies dat gebaseerd was op mijn behoeften en wensen, niet op zijn eigen winst. Ik ben hem daar ontzettend dankbaar voor.”
Utrecht
“Ik kan Dick Draaijers ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige verkoop- en aankoopmakelaar. Hij is zeer professioneel en heeft heel veel kennis van de lokale huizenmarkt. Dick was altijd bereikbaar om mijn vragen te beantwoorden en heeft me goed geïnformeerd over het verkoop- en aankoopproces. Hij is flexibel, persoonlijk, heeft goede communicatie, luistert goed naar je wensen, maakt realistische plannen en denkt altijd met je mee. Dankzij zijn enorme inzet is ons huis heel snel verkocht voor een goed prijs. Kortom: een uitstekende service en ik ben zeer tevreden over het hele proces en de resultaten.”
Driebergen
“Het contact verliep zeer prettig, afspraken waren vanaf het begin zeer duidelijk. Er werd duidelijk en vlot over de te volgen verkoopstrategie gecommuniceerd en uitgelegd welke keuzes er mogelijk waren, er werd duidelijk advies gegeven waarbij er rekening werd gehouden met je wensen als verkoper. Zelf woonde ik niet in het huis en kon niet aanwezig zijn maar Draaijers makelaardij nam alle zaken rondom de verkoop uit handen en gaf het gevoel echt voor je bezig te zijn.”
Maarn
“Zeer kundige makelaar, positief en gedreven. Fijne sfeer van werken en communiceren. Software pakket werkt zeer plezierig om documenten uit te wisselen en afspraken vast te leggen. Alles is online real-time te volgen, super!”
Bunnik
“Het contact met de makelaar was met aandacht en op het juiste moment inspelen op veranderingen op de markt.”
Doorn
“Dick Draaijers van Draaijers Makelaardij is een sympathieke makelaar, die zaken op een goede maar ook ontspannen manier aanpakt. Hij is behulpzaam en zeer goed bereikbaar, waardoor zaken snel te regelen zijn. Draaijers Makelaardij, bedankt voor de woningverkoop!”
Doorn
“Ondanks dat Dick niet uit Barneveld komt, heeft hij mijn oude woning super goed verkocht. Dick is een feest om mee samen te werken en dat zie je ook terug in de biedingen die op het huis komen, boven verwachting is licht uitgedrukt. Naast de verkoop heeft Dick mij ook geholpen met de aankoop van mijn nieuwe woning. Ondanks de ontzettend lastige markt zat hij daar spot-on. Zodoende heb ik mijn oude huis dus supergoed verkocht en mijn nieuwe woning super strak aangekocht. Voorlopig ben ik nog niet van plan te gaan verhuizen maar mocht dat wel zo zijn is Dick de eerste die ik bel!”
Barneveld
“Wij hebben 3 lokale makelaars gevraagd voor een kennismaking. Toen voor Draaijers Makelaardij gekozen. Wij hebben Dick Draaijers ervaren als kundig, duidelijk, eerlijk, vlot handelend en prettig in de omgang. Hij heeft onze verwachtingen voor 100% waargemaakt.”
Doorn
“Met Dick heb je aankoop/verkoop én hypotheekadvies in één. Super handig! Daarnaast is hij ook nog eens buitengewoon prettig in de omgang.”
Bunnik
“Wij hebben Dick Draaijers van Draaijers Makelaardij leren kennen als een zeer professionele, vriendelijke en eerlijke makelaar. Dick heeft een snelle en goede begeleiding van de bezichtigingen gedaan. Goede feedback over ontwikkelingen en jij was altijd snel bereikbaar. We zijn vanaf het begin tot einde compleet ontzorgd bij de verkoop van onze woning.”
Driebergen
“De verkoop van mijn appartement is dankzij de expertise van Dick enorm vlot verlopen! Zijn persoonlijke benadering en toegankelijkheid maakte alles compleet, geen enkele vraag was teveel! Heb in het verleden wel vaker te maken gehad met de makelaardij maar hij is tot op heden de eerste die ik wil aanbevelen!”
Driebergen
“Draaijers Makelaardij heeft ons ontzettend goed geholpen bij het zoeken van ons droomhuis. Hij is altijd proactief en zeer kundig bezig geweest met zowel de zoektocht als het biedingsproces. Zo hebben wij in deze krappe markt 2 succesvolle biedingen weten uit te brengen. Ook heeft hij ons uitstekend geadviseerd en geholpen met de hypotheekaanvraag. Zonder zijn hulp hadden we dit nooit zo snel rond kunnen krijgen. Kortom, we raden Draaijers Makelaardij zonder twijfel aan iedereen aan!”
Driebergen
“Dick is helder in zijn argumentatie en heeft in de aankoop zijn meerwaarde absoluut bewezen. Is snel, goed bereikbaar en effectief.”
Culemborg
“Uitstekend geholpen. Door de snelheid van de markt willen details nog wel eens onbesproken gelaten worden. Anderzijds door in creatieve oplossingen te denken hebben we niet 1 huis bezichtigd en was de eerste optie een schot in de roos! We raden hem zeker aan!”
Driebergen
“Prima service en een eerlijke prijs. Het voordeel is dat hij helpt met de hypotheek en het verkopen van het huis. Alles lekker bij één persoon.”
Wijk bij Duurstede
“Kundige, vriendelijke en eerlijke makelaar, hij heeft ons goed geholpen in het hele verkoop proces.”
Utrecht
“Dick wist ons gedurende het hele proces de juiste dingen te vragen, en ons te challengen op allerlei zaken. Uiteindelijk hebben we alle 3 de stappen met hem samen gedaan: - aankoop - hypotheek - verkoop Geen moment spijt van. Dick, ontzettend bedankt voor alles. Als we in de toekomst, ooit weer gaan verhuizen, dan zullen we je zeker weer benaderen! :)”
Utrecht
“Wij hebben Dick als een zeer prettige makelaar ervaren. Korte lijnen in de communicatie. Laag drempelig te bereiken voor inhoudelijke vragen en een helder beeld van de lokale huizenmarkt. Daarin ook een realistische kijk op het financiële aspect en hierin ook goed advies. Overal erg prettig en met goed resultaat geëindigd!”
Driebergen
“Je huis verkopen. De eerste indruk telt! Zo ook het persoonlijk contact met de makelaar. Dat was direct open en eerlijk. Oog voor de persoon, situatie en locatie. Een aanrader!”
Bunnik
“Het was fijn samenwerken met Dick bij de verkoop. Hij hield mij goed op de hoogte en verkende met mij alle opties voor het beste resultaat. Ik ben dan ook zeer tevreden! Een aanrader!”
Driebergen
“Dick Draaijers heeft een zeer professionele manier van werken. Hij heeft niet alleen veel kennis van zaken, maar is ook enthousiast, eerlijk en reageert snel. Ik kan hem als makelaar zeker aanbevelen.”
Zeist
“Wij bevelen Draaijers Makelaardij graag aan. Zeer deskundig, met prettige communicatie en met persoonlijke aandacht begeleidde Draaijers Makelaardij ons bij de aankoop van onze fantastische woning.”
Bunnik
“Zakelijk vooruitziende blik, erg deskundig, ontzorgend en wat een prettige communicatie. Dick pakte vol enthousiasme onze uitdaging op zette een erg mooi resultaat neer. Heel veel dank daarvoor.”
Bunnik
“Dick Draaijers is een vakkundige makelaar, maar nog belangrijker ook erg vriendelijk en toegankelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen aan iedereen die een woning wilt kopen of verkopen.”
Driebergen

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een e-mail info@draaijersmakelaardij.nl
Kom op bezoek Hoofdstraat 151 3971 KJ Driebergen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×