Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze reviews

Reviews

“Dick wist ons gedurende het hele proces de juiste dingen te vragen, en ons te challengen op allerlei zaken. Uiteindelijk hebben we alle 3 de stappen met hem samen gedaan: - aankoop - hypotheek - verkoop Geen moment spijt van. Dick, ontzettend bedankt voor alles. Als we in de toekomst, ooit weer gaan verhuizen, dan zullen we je zeker weer benaderen! :)”
Utrecht
“Wij hebben Dick als een zeer prettige makelaar ervaren. Korte lijnen in de communicatie. Laag drempelig te bereiken voor inhoudelijke vragen en een helder beeld van de lokale huizenmarkt. Daarin ook een realistische kijk op het financiële aspect en hierin ook goed advies. Overal erg prettig en met goed resultaat geëindigd!”
Driebergen
“Je huis verkopen. De eerste indruk telt! Zo ook het persoonlijk contact met de makelaar. Dat was direct open en eerlijk. Oog voor de persoon, situatie en locatie. Een aanrader!”
Bunnik
“Het was fijn samenwerken met Dick bij de verkoop. Hij hield mij goed op de hoogte en verkende met mij alle opties voor het beste resultaat. Ik ben dan ook zeer tevreden! Een aanrader!”
Driebergen
“Dick Draaijers heeft een zeer professionele manier van werken. Hij heeft niet alleen veel kennis van zaken, maar is ook enthousiast, eerlijk en reageert snel. Ik kan hem als makelaar zeker aanbevelen.”
Zeist
“Wij bevelen Draaijers Makelaardij graag aan. Zeer deskundig, met prettige communicatie en met persoonlijke aandacht begeleidde Draaijers Makelaardij ons bij de aankoop van onze fantastische woning.”
Bunnik
“Zakelijk vooruitziende blik, erg deskundig, ontzorgend en wat een prettige communicatie. Dick pakte vol enthousiasme onze uitdaging op zette een erg mooi resultaat neer. Heel veel dank daarvoor.”
Bunnik
“Dick Draaijers is een vakkundige makelaar, maar nog belangrijker ook erg vriendelijk en toegankelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen aan iedereen die een woning wilt kopen of verkopen.”
Driebergen

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een e-mail info@draaijersmakelaardij.nl
Kom op bezoek Hoofdstraat 151 3971 KJ Driebergen
Wat is mijn huis waard?
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×