Wat is mijn huis waard?

Direct een Waardecheck ontvangen.

Bekijk ook onze andere handige tools

Makelaar Maarn

Wilt u graag snel en vakkundig uw woning verkopen? Lees snel verder

Draaijers makelaardij staat voor oprechte aandacht en persoonlijke betrokkenheid tijdens de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning.

 

Draaijers makelaardij is lid van de branchevereniging VBO waardoor kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd is. Het woningaanbod van Draaijers makelaardij wordt geplaatst op de eigen website, op de website van VBO en Funda Wonen; de grootste website met woningaanbod in Nederland. Het aanbod van huurwoningen wordt onder andere geplaatst op Pararius waardoor u kunt spreken van een zeer diverse, maar goede zichtbaarheid op internet. Niet alleen voor verkoop en verhuur kunt u terecht bij Draaijers makelaardij, ook voor de aankoop van uw woning kunt u gebruik maken van de kennis en ervaring in Maarn en omgeving. Dankzij de inschrijving in het NRVT- register als register-taxateur en het SCVM kunt u bij Draaijers makelaardij ook terecht voor een taxatierapport, waarbij een NWWI-taxatierapport tot het dienstenpakket hoort.

Dick Draaijers is de register makelaar en taxateur van Draaijers makelaardij voor Maarn en omgeving. Zijn drijfveer is om mensen te helpen en begeleiden bij één van de meest spannende en emotionele gebeurtenissen uit hun leven, het verhuizen. Kenmerkend voor de dienstverlening van Draaijers makelaardij zijn de oprechte aandacht, het doel om het maximale resultaat te behalen, de no-nonsens communicatie en voorop stellen van uw belang als opdrachtgever.

 

Verkoopmakelaar Maarn

U wilt uw huis verkopen in de regio Maarn en zoekt een goede makelaar. Er zijn veel makelaars actief in de regio maar wat typeert een goede makelaar? Een makelaar die uw woning snel verkoopt of een makelaar die uw woning met het maximale resultaat? Draaijers makelaardij heeft een academische achtergrond en brede praktijkervaring waardoor er snel geanalyseerd en geschakeld kan worden tussen de verschillende invalshoeken. De woningmarkt is dynamisch en vraagt om analytisch vermogen, flexibiliteit en een groot inlevingsvermogen. Draaijers makelaardij beheerst deze facetten en is hiermee de juiste keuzen bij de verkoop van uw woning in Maarn.

Wat de reden ook is, uw huis verkopen is niet zomaar iets. Het is een belangrijke, emotionele en financiële gebeurtenis waarbij vertrouwen en betrokkenheid van de makelaar van groot belang zijn. Draaijers makelaardij begrijpt uw wensen, heeft een luisterend oor, is betrokken tot en met de sleuteloverdracht en gaat voor het maximale resultaat. Het is de missie om uw woning te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs en tegen de beste condities. Dit vereist analytisch vermogen en kennis van de woningmarkt in Maarn en omgeving.

 

Wilt u graag weten voor welk bedrag uw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik Hier

 

Wanneer u uw huis wilt verkopen, dan kunt u een vrijblijvende waardebepaling aanvragen bij Draaijers makelaardij. Dick Draaijers zal na het kennismakingsgesprek de waarde van uw huis bepalen, u adviseren ten aanzien van de verkoopprijs en samen met u het verkooptraject bepalen. Hierbij wordt niet alleen gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Draaijers makelaardij maar ook van de grote hoeveelheid data die zij als VBO-makelaar tot hun beschikking hebben.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning in Maarn en omgeving? Maak kennis met de lokale kennis, de analytische blik en de jarenlange ervaring van Draaijers makelaardij; uw verkoopmakelaar in Maarn en omgeving.

Aankoopmakelaar Maarn

De aankoop van een nieuw huis is naast een belangrijke financiële, ook een emotionele gebeurtenis. Draaijers makelaardij uit Maarn kan u hierbij begeleiden zodat u een goede koop doet tegen goede voorwaarden.

Het inschakelen van Draaijers makelaardij als aankoopmakelaar biedt veel voordelen. Ze zijn op de hoogte van het nieuwste aanbod in Maarn en omgeving, hebben een deskundig en kritisch oog tijdens de bezichtigingen en werken volledig in uw belang. Snel schakelen en beslissen is vandaag de dag nodig om een woning te kunnen kopen en Draaijers makelaardij is hierbij de juiste partner. Tijdens de bezichtiging wordt de bouwkundige staat bekeken, na overeenstemming worden de koopakte en overige juridische stukken gecontroleerd en voordat u de sleutel krijgt wordt de woning geïnspecteerd zodat u met een goed gevoel kunt verhuizen.

Wilt u meer informatie over het aankopen van een woning in Maarn en omgeving? Maak kennis met de lokale kennis, de analytische blik en de jarenlange ervaring van Draaijers makelaardij; uw aankoopmakelaar in Maarn en omgeving

 

Waardebepaling woning Maarn

Draaijers makelaardij is een VBO-makelaar uit Maarn die actief is in Maarn. Dankzij de lokale kennis en de certificering als VBO makelaar weet Draaijers makelaardij op analytische wijze de waarde van uw woning te bepalen. De actuele marktsituatie en transactieprijzen worden geanalyseerd en samen met het op maat gemaakte Plan van Aanpak weet u dat de verkoop van uw woning bij Draaijers makelaardij in goede handen is.

Bent u van plan uw woning in Maarn te verkopen? Start met een gratis waardebepaling met toegevoegde waarde. Zo weet u wat de actuele waarde van uw woning in de huidige markt is. Draaijers makelaardij toont interesse in uw situatie, heeft een luisterend oor en zorgt voor het maximale resultaat. Dick Draaijers komt geheel vrijblijvend en gratis bij u langs.

 

Huis, woning in Maarn verkopen

Overweegt u om uw woning in Maarn te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar met analytisch vermogen, jarenlange ervaring en een groot netwerk in de regio? Maak kennis met Dick Draaijers van Draaijers makelaardij, de makelaar die zorgt voor een gedegen verkoopplan en een succesvolle verkoop van uw woning in Maarn.

De lokale kennis, het lidmaatschap van de beroepsvereniging VBO en de jarenlange ervaring in de regio maakt Draaijers makelaardij tot de juiste partner bij de verkoop van uw woning. Maak kennis met Dick Draaijers, de gecertificeerde makelaar-taxateur en laat u overtuigen door de kennis, jarenlange ervaring en de analytische blik die zorgen voor het maximale resultaat.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een e-mail info@draaijersmakelaardij.nl
Kom op bezoek Hoofdstraat 151 3971 KJ Driebergen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×