Wat is mijn huis waard?

Direct een Waardecheck ontvangen.

Bekijk ook onze andere handige tools

NVM Makelaar Maarsbergen

Draaijers makelaardij staat voor oprechte aandacht en persoonlijke betrokkenheid tijdens de verkoop, aankoop of taxatie van jouw woning.

Draaijers makelaardij is lid van de branchevereniging NVM waardoor kwaliteit van de dienstverlening gewaarborgd is. Het woningaanbod van Draaijers makelaardij wordt geplaatst op de eigen website, op de website van NVM en Funda Wonen; de grootste website met woningaanbod in Nederland. Het aanbod van huurwoningen wordt onder andere geplaatst op Pararius waardoor je kunt spreken van een zeer diverse, maar goede zichtbaarheid op internet. Niet alleen voor verkoop en verhuur kun je terecht bij Draaijers makelaardij, ook voor de aankoop van jouw woning kun je gebruik maken van de kennis en ervaring in Maarsbergen en omgeving. Dankzij de inschrijving in het NRVT- register als register-taxateur en het SCVM kun je bij Draaijers makelaardij ook terecht voor een taxatierapport, waarbij een NWWI-taxatierapport tot het dienstenpakket hoort.

Dick Draaijers is de register makelaar en taxateur van Draaijers makelaardij voor Maarsbergen en omgeving. Zijn drijfveer is om mensen te helpen en begeleiden bij één van de meest spannende en emotionele gebeurtenissen uit hun leven, het verhuizen. Kenmerkend voor de dienstverlening van Draaijers makelaardij zijn de oprechte aandacht, het doel om het maximale resultaat te behalen, de no-nonsens communicatie en voorop stellen van jouw belang als opdrachtgever.

 

Verkoopmakelaar Maarsbergen

Je wilt jouw huis verkopen in de regio Maarsbergen en zoekt een goede makelaar. Er zijn veel makelaars actief in de regio maar wat typeert een goede makelaar? Een makelaar die jouw woning snel verkoopt of een makelaar die jouw woning met het maximale resultaat verkoopt? Draaijers makelaardij heeft een academische achtergrond en brede praktijkervaring waardoor er snel geanalyseerd en geschakeld kan worden tussen de verschillende invalshoeken. De woningmarkt is dynamisch en vraagt om analytisch vermogen, flexibiliteit en een groot inlevingsvermogen. Draaijers makelaardij beheerst deze facetten en is hiermee de juiste keuzen bij de verkoop van jouw woning in Maarsbergen.

Wat de reden ook is, jouw huis verkopen is niet zomaar iets. Het is een belangrijke, emotionele en financiële gebeurtenis waarbij vertrouwen en betrokkenheid van de makelaar van groot belang zijn. Draaijers makelaardij begrijpt jouw wensen, heeft een luisterend oor, is betrokken tot en met de sleuteloverdracht en gaat voor het maximale resultaat. Het is de missie om jouw woning te verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs en tegen de beste condities. Dit vereist analytisch vermogen en kennis van de woningmarkt in Maarsbergen en omgeving.

 

Wil je graag weten voor welk bedrag jouw woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik Hier

 

Wanneer je jouw huis wilt verkopen, dan kun je een vrijblijvende waardebepaling aanvragen bij Draaijers makelaardij. Dick Draaijers zal na het kennismakingsgesprek de waarde van jouw huis bepalen, je adviseren ten aanzien van de verkoopprijs en samen met jou het verkooptraject bepalen. Hierbij wordt niet alleen gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Draaijers makelaardij maar ook van de grote hoeveelheid data die zij als NVM-makelaar tot hun beschikking hebben.

Wil je meer informatie over het verkopen van jouw woning in Maarsbergen  en omgeving? Maak kennis met de lokale kennis, de analytische blik en de jarenlange ervaring van Draaijers makelaardij; jouw verkoopmakelaar in Maarsbergen en omgeving.

Aankoopmakelaar Maarsbergen

De aankoop van een nieuw huis is naast een belangrijke financiële, ook een emotionele gebeurtenis. Draaijers makelaardij uit Maarsbergen kan jou hierbij begeleiden zodat jij een goede koop doet tegen goede voorwaarden.

Het inschakelen van Draaijers makelaardij als aankoopmakelaar biedt veel voordelen. Ze zijn op de hoogte van het nieuwste aanbod in Maarsbergen en omgeving, hebben een deskundig en kritisch oog tijdens de bezichtigingen en werken volledig in jouw belang. Snel schakelen en beslissen is vandaag de dag nodig om een woning te kunnen kopen en Draaijers makelaardij is hierbij de juiste partner. Tijdens de bezichtiging wordt de bouwkundige staat bekeken, na overeenstemming worden de koopakte en overige juridische stukken gecontroleerd en voordat je de sleutel krijgt wordt de woning geïnspecteerd zodat je met een goed gevoel kunt verhuizen.

Wilt je meer informatie over het aankopen van een woning in Maarsbergen en omgeving? Maak kennis met de lokale kennis, de analytische blik en de jarenlange ervaring van Draaijers makelaardij; jouw aankoopmakelaar in Maarsbergen en omgeving.

 

Waardebepaling woning Maarsbergen

Draaijers makelaardij is een NVM-makelaar uit Maarsbergen die actief is in Maarsbergen . Dankzij de lokale kennis en de certificering als NVM makelaar weet Draaijers makelaardij op analytische wijze de waarde van jouw woning te bepalen. De actuele marktsituatie en transactieprijzen worden geanalyseerd en samen met het op maat gemaakte Plan van Aanpak weet jij dat de verkoop van jouw woning bij Draaijers makelaardij in goede handen is.

Ben je van plan jouw woning in Maarsbergen te verkopen? Start met een gratis waardebepaling met toegevoegde waarde. Zo weet je wat de actuele waarde van jouw woning in de huidige markt is. Draaijers makelaardij toont interesse in jouw situatie, heeft een luisterend oor en zorgt voor het maximale resultaat. Dick Draaijers komt geheel vrijblijvend en gratis bij je langs.

 

Huis, woning in Maarsbergen verkopen

Overweeg je om jouw woning in Maarsbergen te verkopen en ben je op zoek naar een makelaar met analytisch vermogen, jarenlange ervaring en een groot netwerk in de regio? Maak kennis met Dick Draaijers van Draaijers makelaardij, de makelaar die zorgt voor een gedegen verkoopplan en een succesvolle verkoop van jouw woning in Maarsbergen.

De lokale kennis, het lidmaatschap van de beroepsvereniging NVM en de jarenlange ervaring in de regio maakt Draaijers makelaardij tot de juiste partner bij de verkoop van jouw woning. Maak kennis met Dick Draaijers, de gecertificeerde makelaar-taxateur en laat je overtuigen door de kennis, jarenlange ervaring en de analytische blik die zorgen voor het maximale resultaat.

 

Heb jij nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Stuur ons een e-mail info@draaijersmakelaardij.nl
Kom op bezoek Hoofdstraat 151 3971 KJ Driebergen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×